Cât timp te vei mai mulțumi cu ceea ce nu ți se potrivește?

Marea greșeală a oamenilor nu este că se mulțumesc cu puțin. Pentru că puțin sau mult este relativ pentru fiecare în parte. Marea greșeală a oamenilor este că se mulțumesc cu ceea ce nu li se potrivește.

Tu cât timp mai ai de gând să te mulțumești cu ceea ce nu ți se potrivește?

Jobul, iubita, prietenii, casa, locul în care trăiești, hainele, stilul de a vorbi, sumele de bani, atitudinea interioară, credințele, etc.

Câte din ele ți se potrivesc acum cu adevărat?

Poți spune că iubita ta actuală îți face inima să se topească în poezie? Sau merge și așa, doar ca să zici că nu te plimbi singur pe trotuar?

Poți spune că atitudinea ta interioară susține ceea ce vrei să fii și să exprimi în această lume?

Poți spune că hainele pe care le porți exprimă cu adevărat creativul și visătorul dinăuntrul tău? sau doar cumințelul?

Poți spune că prietenii cu care umbli acum sunt cei care te susțin cu adevărat și care îți țin scărița ca să zbori?

Sau poate faci cum am făcut eu: mi-am vândut mult timp gogoși, singur, ca să pot să justific faptul că mă mulțumeam cu ce nu mi se potrivește.

Și nu-i așa? Ce buni suntem la a ne vinde singuri motive bazate pe calcule care n-au legătură cu inima noastră și cu realitatea…ca să putem îndura nemulțumiți o viață care nu ni se potrivește și o viață pentru care nu ne-am născut.

Dar este timpul să te trezești. Este timpul să-ți iei ce ți se cuvine, ce meriți, ce ți se potrivește!

Ne-am prostit, ne-am copilărit, ne-am făcut că nu vedem, ne-am jucat de-a v-ați ascunselea. Dar acum este timpul să dai curs sufletului tău, inimii tale și să ai și să faci acele lucruri care ți se potrivesc și pentru care te-ai născut în această viață.

Deschide ochii, încetează cu calculele și justificările infinite care te ajută să te complaci într-o viață ștearsă, fără cântec, fără dans, fără poezie, fără curaj în inimă, fără spontaneitate, fără resurse din belșug.

Începe să-ți trăiești chemarea inimii, a ceea ce simți acum, nu mâine. Căci Acum nu l-a așteptat niciodată pe Mâine, de aceea nu s-au unit niciodată.

În viața mea am știut că este deajuns să renunț la lucrurile care nu mi se potrivesc pentru a le găsi pe cele care mi se potrivesc. N-am așteptat să am ceva sigur care mă așteaptă înainte de a lua decizia de a renunța. Am sărit în gol, în întuneric. Mai bine să fiu singur și să nu fac nimic decât să fac ceea ce nu mi se potrivește și nu mă onorează ca ceea ce sunt cu adevărat.

Hai, scoală-te și pășește cu onoare pe Pământ spre culorile tale preferate, cele care chiar ți se potrivesc.

Amin! Pace!

Etichete: , , , , ,