Auto Masajul

Instrucțiuni

Pasul 1

 • Întinde-te pe pat, dezbrăcat complet sau îmbrăcat.

Pasul 2

 • Începe să-ți faci masaj începând de la degetele de la picioare și tălpi, pe tot corpul, până sus la mușchii gâtului, mandibulă, pomeți, frunte, scalpul părului. Masează fiecare parte din corpul tău.

Alte instrucțiuni

 • Masajul poate să dureze aproximativ 15 minute.
 • Relaxează-te și bucură-te de masajul pe care ți-l oferi. Este un act sacru față de tine și de dragoste de sine. Este foarte important. Fii prezent în timp ce te masezi, nu te gândi la alte lucruri. Acordă-ți atenție măcar acum, dacă în restul zilei ești tot timpul cu gândul în altă parte și dai atenție celor mai neimportante lucruri. Foarte puține lucruri sunt cu adevărat importante în viața asta, iar acele lucruri sunt deobicei simple și gratuite.
 • Dacă îți faci masaj fiind complet dezbrăcat, te va ajuta în plus să-ți cunoști, să-ți accepți și să-ți iubești corpul. În acest fel ți se va îmbunătăți foarte mult sexualitatea când ești cu partenera în pat. Pentru că nu se simte foarte bine când ești în pat cu cineva care nu-și acceptă și iubește corpul așa cum este.

Când te ajută această tehnică

 • Când ți-ai neglijat corpul pentru prea mult timp.
 • Când vrei să te desțelenești.
 • Când vrei să-ți reîmprospătezi energia corpului.
 • Când nu ai încredere în tine și simți să te reconectezi cu tine. Încrederea în tine se află în corp, în ceea ce simți în corp, nicidecum în minte.

În ce condiții se poate face

 • Recomand dimineața și seara.
 • Acasă la tine în intimitate, fără să te deranjeze nimeni.

Cum funcționează Auto Masajul

Corpul are aproximativ 700 trilioane de celule. Iar palmele tale, la fel ca celelalte părți din corp, emană o energie invizibilă. Palmele sunt făcute pentru vindecare în special. Iar când palmele tale iau contact cu o anumită parte din corpul tău, celulele din acea parte a corpului intră în bucurie și extaz pentru că le dai atenție și energie.

De asemenea, prin masaj ai ocazia să-ți stimulezi anumite meridiane energetice speciale din corpul tău. Cei care lucrează în masajul terapeutic sau acupunctură știu foarte bine aceste lucruri.

Masajul este un lux și ceva sacru, nu este ceva banal. Nu subestima puterea auto masajului. Este un ritual cu tine însuți. Este grija față de corpul tău și reîmprospătarea celulelor din el. În unele civilizații antice se știa acest secret al masajului și era foarte prețuit și practicat.

Prețuiește-ți corpul, este vehiculul prin care te descurci pe lumea asta!

Din experiența personală

Apropierea de mine

Eu îmi fac masaj și gol și îmbrăcat dacă uneori e mai răcoare. Uneori masajul pe care mi-l fac duce și la masturbare. Este o ocazie excelentă de a-mi oferi plăcere atingându-mă pe tot corpul. A-ți oferi plăcere este un act divin, sacru și foarte recomandat!

Trezirea corpului

Uneori când îmi simt unele părți ale corpului mai neglijate, încep și-mi fac masaj. La tălpi de exemplu. Tălpile sunt departe de cap și nu prea le dăm atenție. Dar în tălpi sunt niște meridiane energetice foarte importante, iar tălpile sunt conectate cu fiecare organ din corpul nostru. Poți trezi multe lucruri în tine dacă-ți masezi tălpile.