Comunicarea cu Îngerii

Instrucțiuni

Pasul 1

 • Du-te undeva într-un loc liniștit și cere-le ajutorul îngerilor pentru o chestiune anume.

Pasul 2

 • Apoi, timp de câteva secunde sau minute, inspiră cât mai mult aer adânc. Pentru că îngerii îți transmit îndrumarea și ghidarea lor cel mai bine prin aer. Aerul este mult mai mult decât se vede și este un canal de comunicare pentru mai multe lucruri decât îți poți imagina.

Pasul 3

 • Fii atent și vigilent după impulsuri de a face anumite acțiuni, de a vorbi cu cineva, de a te duce într-un loc anume și fii atent și la ce gânduri îți vin. Acesta este pasul în care încerci să fii cât mai receptiv la răspunsul îngerilor pe care garantat îl primești printr-un mod sau altul, chiar dacă tu îl observi sau nu.

Alte instrucțiuni

 • Răspunsul îngerilor poate veni sub formă de senzații, sincronicități de numere pe care le vezi pe stradă la mașini, pe pereți, pe telefon sau oriunde. Poți să vezi "din întâmplare" un mesaj scurt într-un loc anume. Secretul este să fii atent și cu ochii în patru peste tot. Fii alert, fii vigilent pentru că deobicei răspunsul îngerilor și al lui Dumnezeu nu vine cu surle și trâmbițe, este subtil. Deși poți ruga îngerii să-ți facă răspunsul mai evident.
 • Nu ai nevoie absolut deloc de un limbaj special. Poți să le vorbești îngerilor exact ca unui prieten care te acceptă 100% așa cum ești. Eu vorbesc zilnic cu îngerii, le cer ajutor în cele mai mici sau mari chestiuni: cum să rezolv o problemă de programare la laptop, le cer bani, le ceream ajutor ca să pot trece peste durere, le cer ajutor ca să mă ajute să devin mai înțelept și să accept viața în măreția ei, dacă să merg într-un anumit loc, dacă să fac un anumit lucru, etc. orice.
 • Poți doar să vorbești cu ei ca să te simți ascultat. Îți garantez că vor fi mai mulți îngeri care te vor asculta, garantat.
 • Când le ceri ceva îngerilor, încearcă să fii explicit, pentru că nimeni nu-ți va da ceva ce nu îți este clar. Deși sunt și excepții. Oricum, dacă nu știi clar ce vrei sau cu ce vrei să fii ajutat, folosește pur și simplu cuvintele care îți vin.
 • Evită complet să-ți imaginezi că trebuie să fii special, să faci ceva special sau să fii "fără de păcate" ca să fii auzit și să poți cere ceva îngerilor.
 • Îngerii nu te vor judeca nici măcar 1 secunde pentru orice ai face. Pentru că nu au cum. În dimensiunea în care ei există nu este așa ceva precum judecată pentru că ei nu au minte de om și nu au orgoliu ce poate fi rănit. Ei trăiesc deja în lumina adevărului complet.
 • Cere-le îngerilor absolut orice, legat de orice lucru. Și te rog, nu-ți face griji că nu știi cum să le ceri, ce cuvinte să folosești. Pur și simplu vorbește-le exact așa cum poți și cum știi. Ei abia așteaptă să li te adresezi și să le ceri ajutorul și te vor auzi oricum.
 • Nu există posibilitatea ca îngerii să nu te audă, dar există posibilitatea ca tu să nu îi auzi/simți/vezi pe ei. Îngerii nu sunt distrași de Facebook și nu te pun pe busy.
 • Îngerii nu au voie să intervină în viața ta dacă nu le ceri explicit ajutorul pentru că este Legea Liberului Arbitru care îi oprește. Ei intervin fără să le ceri în momente extrem de critice din viața ta, cum ar fi când ești pe moarte. Și bineînțeles, nu întotdeauna ei te ajută așa cum ai vrea tu sau crezi tu de cuviință că e bine. Ține minte: mintea umană este mult prea mică și limitată ca să înțeleagă Înțelepciunea Universală și Infinită a lui Dumnezeu. Fii smerit.
 • Dacă le ceri ajutorul îngerilor nu ai nimic de pierdut. Poți maxim să crezi că te prostești și să renunți. Dar dacă nu le ceri ajutorul și refuzi din prima această posibilitate, ai doar de pierdut pentru că cel ce nu încearcă un lucru nu va ști niciodată dacă acel lucru funcționează, iar încearcarea moarte n-are. Fii deschis la minte, realitatea e mult mai mult decât poți percepe și înțelege.

Când te ajută această tehnică

 • Când ești în mare necaz și ai nevoie de o soluție, o salvare.
 • Când suferi și te simți singur și ai nevoie de iubire.
 • Când ai nevoie de bani.
 • Când ai nevoie de ghidare despre ce să înveți pentru un examen.
 • Când ai de făcut alegeri foarte grele și nu te poți hotărî.
 • Când ai nevoie de protecție în orice fel de situație.
 • Când vrei să înveți să iubești și să simți iubirea, căci poate vrei să te împaci cu o persoană dragă ori să înveți iubirea de sine ca să nu te mai simți singur.
 • În orice altă situație.

În ce condiții se poate face

 • Oricând
 • Oriunde, deși cel mai fain este când vorbești cu îngerii în natură, pentru că natura oferă un câmp energetic foarte armonios care favorizează orice fel de comunicare.

Cum funcționează Comunicarea cu Îngerii

Absolut fiecare ființă umană are un înger păzitor, da, vorbesc despre acea poezie “Înger, îngerașul meu, apără-mă de ce-i rău”. Iar pe lângă îngerul păzitor mai sunt o grămadă de alți îngeri cu funcții diverse care te pot ajuta. Nu este nimic S.F. Deja sunt dovezi despre îngeri, filmări, poze, oameni care interacționează cu ei încă de mici. Îngerii sunt o realitate dincolo de orice contra-argument. Pe mine m-au ajutat de sute de ori și mă ajută mult mai mult decât îmi dau eu seama.

De fapt, fără ajutorul lui Dumnezeu și intervenția îngerilor, noi nu facem mare lucru cu mințile noastre rătăcite și conflictuale.

Primim infinit mai mult ajutor de la ceruri decât ne imaginăm sau nu vrem să credem. Dacă vrei să afli mai multe despre comunicările cu îngerii, vezi următoarele resurse:

Din experiența personală

Când am nevoie de bani

Mereu când sunt la limită cu banii, le cer îngerilor: Îngerilor, vă rog dați-mi 1.500 lei până vineri, 23 februarie. Am nevoie ca să-mi plătesc aia și aia... etc. Vă rog ajutați-mă. Și de fiecare dată, fără excepție, am primit suma cerut exact când aveam nevoie.

Când am o problemă la programare

De multe ori am probleme pe care nu văd cum aș putea să le rezolv când scriu coduri la programare pentru un site sau orice altă problemă tehnică care are legătură cu domeniul. Și le cer îngerilor ajutorul: "Îngerilor, vă rog ajutați-mă cu problema asta, că nu știu ce să mai fac...serios...Vă rog arătați-mi cum să fac asta și asta, că eu nu văd nici o soluție". Și îmi vine soluția, îmi vine codul, etc. Primesc un telefon de la cineva care îmi dă răspunsul, sau îmi vine în minte rapid.

Când sufeream și simțeam că nu înțeleg viața

Am avut momente de mare suferință în care nu înțelegeam de ce mă simt singur și de ce nu pot să evoluez și să trec peste anumite comportamente. Le-am cerut o dată îngerilor: "Îngerilor, am nevoie de o soluție, o tehnică pe care să o fac o singură dată, iar efectele ei să dureze măcar jumătate de zi, pentru că nu pot să stau toată ziua să fac tot felul de tehnici de dezvoltare personală și spiritualitate ca să mă mențin pe linia de plutire". Și ghici ce? A doua zi dau peste tehnica de activare a inimii care e super simplă și se face în maxim 5 minute. Surpriza a fost că efectele acestui simplu exercițiu durează minim 6 ore! A fost exact ce am cerut. Această tehnică o poți găsi printre celelalte tehnici prezentate pe Viața ca un Joc.