Rădăcinile în Pământ

Instrucțiuni

Pasul 1

 • Așează-te pe un scaun, cu spatele drept, sau stai în picioare, cum vrei tu și închide ochii.

Pasul 2

 • Acum imaginează-ți că din zona perineului, adică mușchiul dintre organul sexual și anus, pleacă o coloană cilindrică de lumină în pământ, adânc până în centrul pământului.

Alte instrucțiuni

 • Simte cum coloana de lumină se duce cu o viteză năucitoare spre centrul pământului.
 • Simte ca și cum coloana de lumină ar fi o extensie a corpului tău care pleacă din perineu, în jos, în centrul pământului.
 • Și simte ca și cum acea coloana de lumină este un al treilea braț al tău. În viteza lui spre centrul pământului simte pământul cum te atinge prin părți în timp ce-l pătrunzi cu raza ta de lumină (brațul imaginar).
 • Imaginează-ți și simte cum trimiți această rază în pământ de vreo 5 ori sau mai mult dacă vrei. Ar trebui să dureze câteva minute, vreo 2-3. Depinde, testează și vezi de cât timp ai nevoie ca să te simți împământat.
 • Ca să-mi dau seama dacă m-am împământat, eu folosesc un truc simplu pe care l-am descoperit din greșeală. Încep și scot un fel de mârâituri, cu gura închisă. Și observ dacă sunetul vine din adâncul meu, din abdomen sau din gât. Dacă vine din gât, înseamnă că energia încă mi-a rămas prin cap pe undeva. Dacă vine din adâncul meu, vocea este groasă și sunetul gros și fioros, atunci înseamnă că energia și-a făcut loc până jos. Acesta este doar un truc, este recomandat în primul rând să vezi cum te simți după ți-ai terminat meditația.

Când te ajută această tehnică

 • Când te simți nesigur pe tine și pe picioarele tale, la propriu și la figurat.
 • Când ai prea multă agitație mentală și ai nevoie să te calmezi și să te aduni.
 • Când te întâlnești cu o femeie.
 • Când trebuie să vorbești în public și vrei să te simți stăpân pe ceea ce spui.
 • Imediat după meditație, orice fel de meditație.

În ce condiții se poate face

 • Oricând.
 • Oriunde.

Cum funcționează Rădăcinile în Pământ

Când îți imaginezi că o rază de lumină pleacă din perineul tău spre centrul pământului, literalmente energia corpului tău începe și se duce în jos, în pământ. Și atunci energia se înrădăcinează, ia contact cu energia mamei pământ și cu puterea ei.

De exemplu, când ai multă agitație mentală, înseamnă că ai prea multă energie în cap. Această tehnică te va ajuta să cobori energia din cap în josul corpului. Și așa se vor activa în tine altfel de stări de spirit, mai împământate, iar gândurile tale vor fi mult mai puține pentru că au rămas fără energie, energie care s-a dus în jos.

Din experiența personală

Mersul regelui prin fața oamenilor

Bineînțeles că folosesc această tehnică foarte des, dar îmi amintesc că prima dată când am descoperit-o, mă duceam la un eveniment într-o sală plină cu vreo 300 de oameni. Și înainte să intru în sala de eveniment am trimis câteva raze de lumină în pământ și am început să simt o pace și o culcușeală interioară, în așa fel încât atunci când am intrat, mergeam fără nici un stress, ca la mine acasă pe lângă mulțimea de oameni care se uita la mine. De parcă eram singur în sală, așa de calm și împământat mă simțeam.

Aterizarea avionului

Când merg pe stradă cu o prietenă și mă simt aerian și nesigur pe picioarele mele, poate pentru că nu am mâncat destul acasă, folosesc tehnica cu raza în pământ și energia coboară în jos ajutându-mă să mă simt stabil pe pământ.

Ritualul după meditație

După ce fac orice meditație, obligatoriu fac această tehnică ca să împământez. Pentru că atunci când faci meditație, energiile corpului și spiritul tind să se ducă în sus, către Cosmos, și prin urmare începi să te simți ca un balon cu heliu. Nu mai ai siguranță pe picioare după ce ai meditat și ai ieșit în lume. De aceea ai nevoie să împământezi energiile de sus în jos.