Scrierea Obiectivelor

Instrucțiuni

Pasul 1

 • Ia-ți o foaie și un pix, sau folosește o agendă și așează-te la birou.

Pasul 2

 • Gândește-te la un obiectiv clar, concret și măsurabil pe care vrei să-l atingi.

Pasul 3

 • Gândește-te la un termen limită până la care vrei să atingi acel obiectiv.

Pasul 4

 • Scrie obiectivul în agendă în felul următor: Îmi fac 2 prieteni noi până pe 1 mai 2018.

Pasul 5

 • Îa-ți câteva secunde ca să simți cum acel obiectiv s-a îndeplinit deja. Simte-te ca și cum ți s-a îndeplinit deja acel obiectiv.

Alte instrucțiuni

 • Alte exemple de obiective scrise la timpul prezent: Primesc o idee genială pentru licența de la facultate până pe 10 martie 2018. Primesc 1.525 lei în contul meu de la Raiffaisen Bank până pe 25 aprilie 2018. Reușesc să fac 50 de flotări fără să mă opresc până pe 30 mai 2018. Îmi cumpăr o geacă de primăvară mărimea L, de culoare maro până pe 29 aprilie 2018. Trec examenul de Bacalaureat cu nota 9.35 până pe 29 iunie 2018 (sau când se termină bacul).
 • Poți să-ți scrii cât de multe obiective vrei. Scrie-ți 10, 20 sau 30 lunar, de exemplu, iar apoi contorizează câte ți s-au îndeplinit și ce ai observat nou în viața ta.
 • Orice obiectiv trebuie scris strict la momentul prezent, trebuie să fie cât mai măsurabil și concret și trebuie să aibă o dată limită exactă. Și să aibă detalii concrete și specifice.
 • La început recomand să testezi cu obiective medii. Nu te arunca la milionul de euro din două motive: oricum n-o să știi ce să faci cu el, iar mintea ta - care este învățată cu un venit mult mai mic decât milionul de euro - v-a respinge din start acest obiectiv. Fii echilibrat: nu ținti nici prea jos, dar nici absurd de sus. Dar e important totuși ca obiectivul pe care ți-l propui să te scoată din zona de confort, să te pună să-ți dezvolti abilități. Bagă curajul la înaintare, dar nu absurditatea și fanteziile rupte de realitate.
 • După ce ți-ai scris obiectivul, simte-te ca și cum l-ai primit deja, închide agenda, bag-o în sertar și mergi în viață, nu te mai preocupa. Apoi fii atent în fiecare zi la ce impulsuri primești ca să faci o acțiune, să ieși cu cineva, să ajuți pe cineva în special, să citești un articol, să dai un sfat, să accepți o persoană în viața ta așa cum este, să te împaci cu cineva, etc. Poate fi orice fel de impuls (nu mă refer la cele toxice sau la dependențe, ci la cele constructive și echilibrate). Este foarte important să dai curs acelor impulsuri și să te pui pe treabă.
 • Nu sta închis în casă rupt de lume fără să faci nimic, așteptând să ți se îndeplinească obiectivele mărețe. Ieși afară și plimbă-te, chiar dacă ai sau nu ai prieteni. Fă o alergare, mângâie o pisică sau un cățel, sau un iepure. Fă sex, citește, roagă-te, respiră adânc cât mai mult, fii atent în jurul tău, lucrează la proiectele tale, fii atent la ce-ți spun oamenii chiar dacă aparent nu zic nimic interesant.
 • Este important să fii în mișcare, să rulezi energie, să dai și să primești, să comunici, să simți sentimente, să ajuți și să contribui, să te oferi, să fii înțelegător. În acest fel tu legi zeci de punți și poduri de la tine către lume, poduri pe care obiectivele pe care ți le-ai propus pot ajunge la tine. Și cu cât lansezi mai multe poduri și punți către oameni și evenimente, cu atât șansele ca obiectivele pe care ți le dorești să vină spre tine sunt mai mari!
 • Dacă obiectivul este un mare și complex, dă-i mai mult timp de îndeplinire, dar nu-i da nici jumătate din viața ta. Fii rezonabil, dar nu fricos. Pune-ți provocări, pune-te la încercare.
 • Obiectivele pot fi pentru orice domeniu al vieții, chiar și pentru sex și dragoste. Doar să ai grijă să-ți stabilești concret, specific și detaliat ce dorești. Mie mi s-a întâmplat să fac sex sau să mă împac cu o persoană dragă după ce am scris obiectele aferente pe foaie. Deci funcționează oricum, cu orice, dacă ești aliniat cu Dumnezeu și ai intenții integre și din inimă.
 • Dacă obiectivele pe care le scrii implică să le fie bine mai multor oameni, și vine din inimă, atunci se vor îndeplini de 10 ori mai repede.
 • Obiectivelor le place viteza și acțiunea. Asta înseamnă că frecvența ta vibrațională trebuie să fie cât mai înaltă și mai rapidă. Ca să-ți accelerezi vibrația corpului și s-o faci cât mai înaltă, fă următoarele: mănâncă cât mai sănătos și fără carne, fă sport, zâmbește, fă sex drăgăstos, iubește animalele, mergi în natură, fă vocalize prin casă, îmbrățișează, roagă-te, meditează, fă-ți patul după ce ai dormit, și etc. mai vezi tu... Cu cât îți ridici frecvența vibrației mai tare cu atât obiectivele vor veni mai repede spre tine, îți garantez.
 • Atenție, dacă îți propui de exemplu să devii mai iubitor și compasiv cu iubita ta, s-ar putea ca viața să-ți dea ca provocare să fii iubitor și compasiv cu părinții tăi sau cu cineva care n-are legătură cu iubita ta. Deci așteaptă-te la provocări pe măsura obiectivului pe care ți l-ai propus și acceptă-le dacă ești hotărât! nimic nu vine pe degeaba deobicei.

Când te ajută această tehnică

 • Când vrei să îndeplinești un obiectiv în viața ta, orice fel de obiectiv, în orice domeniu al vieții.
 • Când urmează să dai un examen și ți-e frică să nu pici sau că iei notă mică.
 • Dacă vrei mai mult de la viață și vrei să faci schimbări.
 • Dacă vrei prieteni noi cu care să te simți tu însuți sau să primești bani ori să-ți cumperi un lucru.

În ce condiții se poate face

 • Oricând
 • Oriunde

Cum funcționează Scrierea Obiectivelor

Când îți scrii un obiectiv pe foaie, mintea ta se transformă într-o săgeată și începe la nivel subconștient să adune toate resursele necesare pentru îndeplinirea acelui obiectiv. Exact asta se întâmplă! S-ar putea să vezi miracole în viața ta care te vor surprinde maxim și au legătură cu obiectivele pe care ți le-ai scris.

Este foarte important să le scrii pe foaie, nu le ține doar în mintea ta pentru că e o mare diferență. Când scrii un obiectiv pe foaie, deseori 30% sau 50% din acel obiectiv este deja îndeplinit într-un anumit fel. Ratezi mare lucru dacă nu-ți scrii obiectivele pe foaie.

A-ți clarifica în mintea ta în detalii foarte specifice și clare ceea ce-ți dorești, face minuni! Îți garantez! Pare simplu, dar foarte puțini oameni știu clar ce vor de la viață în mintea lor, darămite să le mai scrie și pe foaie în formula aia magică pe care ți-am dat-o mai sus în instrucțiuni.

Când scrii clar și specific ce vrei pe foaie, devii ca o corabie care știe exact pe unde să cotească pentru a ajunge în port. Altfel o să te plimbi mult și bine pe valurile învolburate și nehotărâte.

Din experiența personală

Cum am luat Bacalaureatul cu 9.35

În simulări luam medii între 6 și 7 la cele 3 obiecte. Și n-am fost niciodată un elev tocilar, doar mediu. Însă mi-am scris pe o foaie: Trec examenul de Bacalaureat cu nota 9 și așa s-a întâmplat. Înainte de examen, unii colegi îmi spuneau că n-am cum, că n-o să se întâmple. Și sincer, habar n-avea nici eu cum o să se întâmple, dar avut curajul să încerc. Totuși am primit ghidarea și îndrumarea perfectă ca să iau media 9.35, adică mai mult decât mi-am propus. Cu 30 de zile înainte de bac, mi-am făcut un plan de învățare zilnic, mi-am cumpărat chiar și un pat nou ca să dorm mai bine și am învățat o singură poezie pe de rost la Română (exact pe aia am scris-o). Și pam pam, s-a întâmplat minunea. Citește toată întâmplarea și tot planul meu detaliat în articolul: Cum să înveți într-o lună ca să iei 9 la Bac fără să fii tocilar.

Obiectivele mele lunare

În ziua de astăzi, îmi scriu aproximativ 20-30 de obiective pentru fiecare domeniu al vieții în fiecare lună. După ce s-a terminat luna, scriu alte obiective și le reiau uneori pe cele care nu s-a îndeplinit. Sau uneori îmi dau seama că am scris obiective pe care nu mi le doream cu adevărat de fapt. De multe ori mi se îndeplinesc mai mult de jumătate dintre obiective. Și cu cât stilul meu de viață este unul mai sănătos, mai curat, mai activ și mai orientat spre Dumnezeu și spre inimă, cu atât obiectivele mi se îndeplinesc mai rapid.