Cum să fii bărbatul perfect pentru femeia potrivită

Uită toate tehnicile și cărțile de psihologie orientată pe seducție care s-au scris vreodată.

Singurul lucru de care are nevoie o femeie de la tine, ca bărbat, este să fii prezent în moment. Fără să te gândești în altă parte și fără să faci calcule de tot felul.

Și dacă vei fi prezent și conștient de fiecare clipă lângă ea, îți vor veni spontan cele mai potrivite și naturale glume și complimente, cele mai potrivite mișcări și cel mai adânc sărut.

Pe lângă asta, de vei fi prezent în moment, vei observa cu ușurință toate semnalele energetice, verbale și non-verbale pe care ți le transmite femeia.

Iar tu, natural, vei răspunde în consecință acelor semnale, așa cum simți și îți dictează momentul, fără să te gândești sau să oscilezi.

Și așa, fără măști și fără superficialitate, vei vedea și dacă vă potriviți și nu vei mai orbecăi prin ceața gândurilor și comportamentelor neclare, nepotrivite sau nesigure.

Prezența și loialitatea ta față de fiecare moment și față de ceea ce simți în corp îți va amplifica masculinitatea și tot ce mai este nevoie ca să susții o relație armonioasă.

Pe scurt, femeia are nevoie de prezența ta și de acolo lucrurile vor curge natural pentru că te-ai născut să fii cu femei.

Uită-te repede în pantaloni și confirmă-mi.

Nu trebuie să înveți manuale sau tehnici de seducție.

Te-ai născut pentru opusul tău, femeia.

Îți cer să ai o încredere profundă în natura ta masculină, în coaiele tale și nu în abilitățile sau lucrurile pe care le știi în mintea ta.

Meditează cu ochii închiși și lasă-ți natura să se exprime din ce în ce mai mult.

Tu observă ce se întâmplă în corpul tău:

  • ce se mișcă
  • ce doare
  • ce se scoală și în ce momente
  • ce stări și sentimente ai

Și nu interpreta ce experimentezi, doar fii curios și observă.

Asta-i toată rugăciunea, nu trebuie să înveți ceva ca să fii bărbatul potrivit pentru femeia pe care o dorești, trebuie doar să-ți dai voie să te relaxezi și să fii prezent în moment.

Ceea ce bineînțeles este destul de greu în societatea noastră care te educă de mic să faci opusul, să fii altcumva decât ești și apoi, după ce te-a întors cu susul în jos, îți vinde servicii și produse care “să te repare”.

Dar oricât de greu ar fi să te reîntorci la natura ta, ai de ales să pornești în călătoria bărbatului superior sau poți să rămâi găină.

chicken

Pace, pe curând!