Cum să scăpăm de politicienii hoți: soluția secretă despre care nu vorbește nimeni

Poate sunt de pe altă planetă, dar întotdeauna mi s-a părut fără sens să dăm atenție chiar și 1 secundă politicii, guvernului, partidului, what-so-ever, că sincer nici nu știu ce înseamnă exact toate cuvintele astea.

Mi se pare că îi întreținem cu energie tot pe ei, hoții, cu fiecare secundă petrecută prin posturi tv, articole, discuții și ziare despre ei.

Mi se pare că e tot o strategie foarte deșteaptă a lor de a ne distrage atenția de la propriile vieți, de la propria ogradă.
Adică, gândește-te: cât timp tu dai atenție, uimit, hoției politicienilor, nu mai dai atenție propriei vieți.

Fiecare secundă de atenție și energie pe care le-o dai lor, politicienilor, o poți folosi pentru propria viață și cum poate fi ea îmbunătățită.

Imaginează-ți următorul scenariu:

Fiecare om este conștient și își vede zilnic de curățirea și îmbunătățirea vieții lui și cum poate să-și ajute semenii.
Ar însemna o creștere exponențială a conștienței și bunăstării în România.

Pentru că bunăstarea și conștiența fiecărui om influențează alte câteva zeci, sute și mii de oameni în bine. Și dacă fiecare om ar face asta, ar fi o explozie exponențială de bunăstare, iar politicienii hoți s-ar trezi într-o super inferioritate numerică la nivel de frecvențe energetice joase.

Nimeni n-ar mai vorbi despre ei, nimeni nu s-ar mai uita la ei, nimeni nu i-ar mai susține cu energie, nimeni nu i-ar mai hrăni cu surprindere, nervi, răzvrătire, proteste, curiozitate, etc.

Și ai putea spune că de nu le-am mai da atenție, și-ar face propriile hoții nestingheriți și nesupravegheați de nimeni.

Dar oare chiar așa este?

În primul rând, majoritatea oamenilor care le dau atenție și le văd hoțiile incredibile, nu fac nimic în această privință. Doar le dau atenție, discută și cu alții despre asta, îi hrănesc cu energie și apoi se culcă nervoși și descumpăniți.

Apoi, dacă mii și sute de mii de oameni s-ar ocupa de propria bunăstare, conștiență, curățire în gânduri, emoții, fapte, integritate, pur și simplu populația ar exploda exponențial într-o vibrație și frecvență energetică atât de frumoasă și înaltă, încât politicienii și hoțiile lor ar rămâne doar o glumă.

Ne-am uita la ei ca la niște copii mici și prostuți care n-au nici o șansă.

Și chiar dacă ei sunt la conducere și pot scoate ce legi vor, puterea energetică a sute de mii de oameni puternici mental, emoțional, energetic și conștienți, ar fi prea copleșitoare pentru sistemul de conducere plin de hoți.

Și ceva ar va trebui să se întâmple, ei vor trebui să plece, guvernul se va desființa, nu știu, nu pot prevedea ce se va întâmpla exact, dar ceva trebuie să se întâmple obligatoriu.

Pentru că uleiul iese la suprafață automat și fără să faci nimic dacă îl torni în apă. Uleiul sunt politicienii hoți, iar apa sunt oamenii conștienți cu o frecvență energetică înaltă.

Dar întrebarea este: tu ești apă sau ulei?

Iar ca să fii ulei, nu e neapărat să fii hoț, e deajuns să le dai atenție politicienilor, să-i hrănești cu energie și să te enervezi pe ei. Și atunci devii fanul lor pentru că îi hrănești. Deci ești ulei. Dacă vrei să devii apă, trebuie să-ți ridici frecvența energetică și să te curățești mental, emoțional, fizic, etc. Trebuie să încetezi să te mai uiți la T.V, să încetezi să te mai hrănești cu știri, cu politică, cu toate astea. E necesar să începi să te hrănești cu lucruri de o vibrație înaltă.

Este legea universului, a naturii, a fizicii, a chimiei: unde-s mulți puterea crește. Dacă din 100 de celule, 70 au calificativul excelent, celelate 30 de celule cu calificativul rău vor fi înglobate și ajustate de către celelalte 70 la calificativul excelent.

Acesta este secretul, aceasta este cheia de a scăpa de sub tirania politicienilor hoți, în România și în orice țară.

Acesta a fost secretul dintotdeauna: dacă vrei ca un lucru să dispară, pur și simplu nu-i mai da atenție/energie, nu-i mai da hrană energetică, și va dispărea de la sine într-un fel sau altul, mai devreme sau mai târziu, obligatoriu. Restul sunt detalii nesemnificative și inutile. Toți marii maeștri au știut acest lucru.

Ei au avut întotdeauna grijă să ne țină la curent cu hoțiile lor. Nu degeaba acum au chiar tupeul să-și afișeze hoțiile pe față.
Este evident: cu cât ei își afișează mai mult hoțiile pe față, cu atât oamenii de rând se enervează mai tare și sunt mai surprinși și prin urmare le dau mai multă energie politicienilor hoți. Și apoi se duc și discută și cu vecinii despre cât de hoți sunt politicienii, și îi hrănesc și vecinii cu energie. Se duce viral în sensul rău.

Este un truc. Altfel ar avea grijă să nu iasă nimic la iveală. Nu te lasa convins de alte argumente cum că s-au dat de gol din greșeală că sunt hoți.

Nu există greșeală la ei, totul e regizat și pus la punct, de sute de ani, în mai multe țări.

Privește întotdeauna imaginea de ansamblu, nu te bloca în detalii. Imaginea de ansamblu câștigă și are răspunsul întotdeauna.

Ține minte:

Tot ce ai de făcut, este să-ți îndrepți atenția către tine și să-ți retragi atenția de la lucrurile care vrei să dispară. Hrănește cu atenție și energie doar lucrurile ce vrei să crească în viața ta.

Pace!