Cum să te iubești pe tine însuți: activarea inimii și vindecarea copilului interior

Dacă deseori te simți trist, singur, gol pe dinăuntru și simți că ești dependent mereu de atenția și afecțiunea celorlalți ca să poți fi fericit, acest articol este pentru tine și te va ajuta maxim!

În acest articol vorbesc despre iubire, despre inimă și despre copilul interior.

Și îți ofer un sistem practic, pe pași, alcătuit din propria mea experiență pentru a scoate la suprafață și a elibera iubirea din inima ta.

O iubire care se revarsă înapoi asupra ta și apoi asupra celorlalți.

O iubire care nu numai că te împlinește și te face pe tine să te simți iubit fără să te mai simți singur și trist, dar se revarsă și asupra oamenilor din jur!

Este minunat!

De-a lungul timpului și chiar recent am simțit și eu acea tristețe interioară, acel dor care se simte ca un gol în inimă, acel sentiment de singurătate. Și în special, am simțit acut acea dependență și nevoie de a primi atenție de la ceilalți, de la prezența lor pe chat sau în oraș.

Am încercat vreo 2 exerciții ghidate audio pentru vindecarea copilului interior, dar nu am avut rezultate notabile.

Și am realizat următoarele lucruri:

  • copilul interior este pur și simplu o parte a psihicului nostru care a rămas la o vârstă foarte mică și care are atașate niște energii stagnante sub formă de emoții de neîmplinire, tristețe, singurătate, etc.
  • nu este nevoie să mă imaginez pe mine cum eram când eram foarte mic și să vorbesc acelui copil interior pentru că, practic, el nu există. Funcționează să faci asta într-o oarecare măsură, adică are și regresia în trecut rolul ei, dar eu am mers direct la rădăcină și mi-am dat seama că:
  • dacă îți activezi energia inimii, ceakra inimii, și ți-o deschizi, începe și se eliberează iubire, compasiune și blândețe din inima ta către tine în primul rând și apoi în jurul tău. Și automat acel “copil interior”, acea parte a psihicului nostru, acele emoții de tristețe și singurătate se transformă și sunt satisfăcute.
  • nu ai nevoie să-ți imaginezi un întreg scenariu cum stai la picnic cu copilul tău interior pentru că toată imaginația îți direcționeză energia în cap și mai puțin în inimă.
  • deci totul se rezumă la energie, în final. Nu la gânduri, nu la imaginație și nu la psihic, până la urmă. Ci la energiile din tine.
  • “copilul tău interior” are nevoie de energia iubirii care este ceva concret și chiar vizibil pentru unii oameni cu abilități de clarviziune.
  • tot ce ai de făcut este să faci niște pași practici ca să eliberezi energia iubirii din inima ta, din centrul pieptului tău. Și atunci toată ființa ta se va scălda în cel mai frumos fluid luminos: iubirea de sine! Și atunci ești împlinit, vesel și bucuros!

Iată sistemul practic pe care l-am alcătuit din experiența mea pentru activarea inimii și eliberarea iubirii de sine:

1. Pune la boxe dacă ai sau la căști această melodie: Divine Love Melody și lasă această melodie să cânte pe tot parcursul pașilor pe care îi vei face în continuare. Dă-o pe repeat dacă e nevoie. Este o melodie special creată ce vibrează pe frecvența inimii și o trezește.

2. Roagă-ți îngerii să te ajute în felul următor: “Îngerii mei de lumină, vă rog ajutați-mă să simt și să eliberez iubirea din mine! Vă rog, îngerilor, ajutați-mă să scot la suprafață iubirea din inima mea! Amin!”. Îngerii te ajută garantat. Și îți pot oferi ajutorul lor doar dacă le dai voie să intervină și le ceri, pentru că nu-ți pot încălca liberul arbitru.

3. Fă Exercițiul de activare a inimii pe care ți-l explic aici: Exercițiul de activare a inimii. Durează aproximativ 5 minute să-l faci.

4. Spune-ți în gând, cu ochii închiși, timp de 2 minute lucruri pentru care te apreciezi și îți ești drag, sincer. Și folosește aceste cuvinte: “chiar mă apreciez pentru că…îmi sunt drag pentru că…iubesc la mine faptul că… .” Și încearcă să fii cât mai sincer. Poți să te apreciezi și pentru cele mai mici lucruri: pentru faptul că ești în viață și încerci să faci ceva pe lumea asta chiar dacă ai succes sau nu, pentru faptul că dai o bucată de pâine la câini, pentru faptul că ții ușa deschisă ca să intre ceilalți, etc. Păstrează-ți atenția în mijlocul pieptului în timp ce-ți spui aceste lucruri.

5. Imaginează-ți pentru 1 minut cum te iei în brațe strâns atunci când ești trist, plângi și te simți singur într-o cameră. Și simte chiar acum în inima ta compasiune și înțelegere pentru tine și pentru momentele tale de tristețe. Simte ca și cum te îmbrățișează cu compasiune un înțelept foarte bătrân, trecut prin toate și ajuns la adevărata maturitate și dragoste.

6. Scrie pe foaie propozițiile minunate de iubire de sine pe care ți le-ai spus în gând la exercițiul 4.

7. Fă-ți masaj cu propriile palme pe tot corpul, sau pe unde ajungi. Pentru că palmele și brațele sunt în legătură directă cu energia care se revarsă din inimă. Practic, energia din inima ta curge ca un râu prin brațe și prin palme. Iar tu, dacă îți faci masaj cu palmele pe corp, după ce ți-ai activat energia inimii prin exercițiile de mai sus, îți vei scălda trupul în energia iubirii de sine. Și faptul că îți faci singur masaj arată că îți oferi singur ceva și îți activează și mai multă iubirea de sine! Celulele corpului tău vor fi revigorate și foarte împlinite și satisfăcute! Și s-a demonstrat științific că toate acele trilioane de celule din corpul tău au propria inteligență.

Dacă faci măcar câteva din cele 7 exerciții, cel mai probabil vei simți cum se revarsă iubire din inima ta, asupra ta. Și sentimentul de tristețe, singurătate și gol va dispărea. Dar s-ar putea ca acest sentiment de singurătate să revină din cauză că îl re-crează mintea ta. Așa că fă cei 7 pași cât mai des.

Dacă faci toate cele 7 exerciții vei simți iubirea de sine garantat și te vei simți foarte împlinit, plin de pace și iubire din inimă.

Dumnezeu și îngerii să te binecuvânteze și să te îmbrățișeze în lumină!