user avatar image

ne spune:

Stiu tot siteul tau. Cu teme abordate foarte bune si folositoare mai ales pentru tineri. Te am descoperit de cand dadean bacul acum 3 ani.
Stiu din cate am citit aici ca ai inceput cu creearea de saituri si reclame .
Am facut un curs de marketing , fb ads , vreau sa activez ca freelancer dar nu stiu cum si unde sa imi gasesc primii clienti, si nu am cunoscutii care sa aiba firme sa incep. La tine cum a fost la inceput ? Ce sfaturi ti ai da acuma ? O zi faină 🙂

Răspunsuri

  1. Buna! Nu mai scriu articole de cativa ani. Probabil ptr. ca am fost dezamagit de publicul roman. Acum nu mai traiesc in Romania.

    Eu la inceput cu freelancing pur si simplu am vizionat/exersat multe cursuri video de programare web/customizare teme wordpress + cursuri video despre Web User Experience. Apoi m-am dus pe site-urile personale ale unor psihologi si am lasat comment-uri cu oferta mea.

    Apoi un psiholog m-a contactat si mi-a cerut sa-i creez un website si sa ma ocup de toata treaba lui online. De acolo a pornit totul prin recomandari din gura in gura.

    Acum nu ma mai ocup cu freelancing. Ma ocup cu asta: https://aetherfrequencies.com/ si urmeaza sa lansez si o platforma sociala similara cu Facebook-ul.


Scrie un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentariul *
Numele *
Emailul tău *