De ce prin relaxare îl găsești pe Dumnezeu și prin încordare îl ratezi

Frunza nu se încordează deloc, ea este perfect relaxată în cădere și de aceea vântul o plimbă în stânga și dreapta cu avântul lui.

Însă piatra va cădea brusc pentru că ea este tare și încordată. Și astfel nu se lasă purtată de puterea și întinderea vântului.

Așa și omul relaxat, când își urmează voia și gingășia inimii, el va fi purtat de suflul lui Dumnezeu pe acolo pe unde trebuie să ajungă.

Însă un om încordat, atât mental cât și fizic, va cădea brusc în noroi. Și deși suflul lui Dumnezeu se află întotdeauna sub el, necondiționat și neîntrerupt, omul încordat nu-l va simți din cauză că este tare și încordat.

De vei fi omul încordat și grosier, mâncând mâncare grea și adoptând obiceiuri nefolositoare, care te încetinesc și te lasă fără vlagă, vei cădea brusc în noroi, printre brațele lui Dumnezeu.

Dar, de vei fi omul relaxat, ușor și grațios, Dumnezeu te va purta pe brațele lui și vei ajunge acolo unde trebuie să ajungi.

Soluții și practici ca să fii omul relaxat, ușor și grațios:

  • Mănâncă mâncare cât mai ușoară și alcalină, evitând alimentele grosiere
  • Fă gimnastică și întindere zilnic, aducând cât mai mult oxigen în corp
  • Închide ochii, relaxează-ți corpul și renunță pentru câteva minute la orice fel de încercare mentală sau fizică. Fă-o zilnic și celulele corpului tău vor vibra mai repede, devenind tot mai ușoare, ca aripile unei albine.
  • Urmează-ți inima și fă ceea ce-ți caracterizează unicitatea în fiecare zi. Fă ceea ce te pasionează și atunci te vei trezi purtat de suflul lui Dumnezeu plin de grație și inspirație.

Relaxarea este inima. Încordarea este egoul/orgoliul.

Noi oamenii stăm în ceva mai mare decât noi. Căci la început nu era nimic sau era liniște perfectă și apoi s-a făcut lumea. Și lumea s-a făcut în acel nimic, acea liniște perfectă. Și acea liniște, acel nimic sau acel spațiu se află peste tot și este demonstrat și științific că orice atom este la baza lui – spațiu gol.

Dacă la început nu era nimic și Dumnezeu este dintotdeauna, înseamnă că Dumnezeu este nimicul, spațiul gol care are potențialul de a naște orice lume.

Și din nimic s-a făcut lumea. Și noi stăm în acel nimic, acel spațiu gol. Chiar acum între ochii tăi și acest text, se află spațiul gol.

Spațiul gol, nimicul sau liniștea perfectă a fost dintotdeauna în noi și împrejurul nostru. Nu ne-a părăsit niciodată.

Doar noi am devenit foarte zgomotoși încât nu-l mai simțim, nu-l mai ascultăm.

Dar el a fost dintotdeauna acolo, nu ne-a părăsit niciodată indiferent de ce am face noi.

El este Dumnezeu. Închide ochii, relaxează-te și fii una cu EL, căci mereu te-a așteptat, fără condiții.