user avatar image

ne spune:

E buna teoria dar superficiala…eu îți recomand să aprofundezi citind cărți care sa te ajute sa înțelegi la un nivel superior de ce, de exemplu ti-a ales părinții ăștia și nu alt cuplu…o carte redutabila în acest sens este “Din Tainele VIEȚII și ale Universului” scrisa de celebrul prof universitar dr în biologie Scarlat Dumitrescu… si mie mi-a schimbat multe din percepțiile de viata pe care le aveam acum 20-30 de ani….si altele pe care ți le împărătesc cu drag ca vei fi interesat! Toate bune!

Răspunsuri

  1. Mulțumesc, Dana! Citesc acea carte a lui Scarlat. Cât despre faptul că sunt într-o etapă intermediară: totul este o etapă intermediară începând de la crearea Universului până la retragerea lui înapoi în Creatorul ultim. Și apoi va porni o altă etapă intermediară. Ceea ce tocmai ai citit ți se pare superficial probabil pentru că percepi mai mult cu mintea și nu cu inima. Eu am scris acel articol cu lacrimi în ochi, literalmente.

    Iar pe lângă toate cele, nu are nici o importanță de ce mi-am ales acești părinți și nu pe alții (deși mi-am dat seama de ce). Tot ce contează este să-i iubesc și să-i accept. Restul sunt povești ezoterice frumoase în care mintea ta se poate agăța foarte ușor. Succes!@


Scrie un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentariul *
Numele *
Emailul tău *