user avatar image

ne spune:

Buna! Am descoperit acest site de curând, căutând să aflu mărturiile altora despre BAC. Știam că nu-s singura persoana de pe planeta care da examenul asta, așa că, am vrut sa aflu și să învăț de la altii, care au trecut prin asta. Site-ul tau e mai mult decât interesant. ,,Aventura cum să câștigi bani de acasă” e super tare. Am parcurs-o aproape pe toată. Și materialele pentru BAC recomandate sunt faine. Felicitări! Dumnezeu sa te binecuvânteze! Apreciez lucrul asta la tine, că vorbești despre Dumnezeu nu ca cineva îndepărtat, ci ca cineva care cam știe cine e El. Mai rar oameni care să Îi dea lui Dumnezeu cinstea cuvenită.
Cat despre librăria gratuita… Nu știu de ce nu o pot accesa(aparent, datele de logare nu sunt corecte). Mi-ar placea să arunc o privire.
Te apreciez și mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine!

Răspunsuri

  1. Salut, Rebeca! Îți mulțumesc mult pentru aprecierea ta atât de frumoasă! Cât despre Cursurile gratuite din Librăria gratuite, din păcate nu mai sunt disponibile. Cineva a intrat pe cont și l-a șters. Acolo erau toate cursurile. Dar nah, așa mai sunt unii oameni…


Scrie un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentariul *
Numele *
Emailul tău *