user avatar image

ne spune:

BRAVO ca ai curajul sa imparti si altora din experienta si trairile tale.Se cunoaste ca scrii din inima si cu multa daruire.Sunt convinsa ca sunt utile celor care le citesc si le pun in practica!
As avea si eu o intrebare,poate imi poti da un sfat.Cum as putea sa incep o conversatie cu un baiat de care imi place foarte mult insa nu am vorbit nicioadata cu el si nici nu ne-am vazut? Nu as vrea sa încep cu o minciună

Răspunsuri

  1. Bună, Roxana! Îți recomand pur și simplu să te bagi în seamă cu el dacă sunteți în aceeași școală. Dacă nu, scrie-i ceva pe Facebook. Scrie-i ceva ce simți, ceva simplu și natural. Poate ceva legat de ce ți-a trezit interesul la el. Stârnește conversația și vezi dacă se leagă ceva în mod natural, fără să forțați conversația cu subiecte trase de păr. Nu e nevoie să fii foarte directă, dar nu o lua nici pe ocolite, fii naturală.

    Eu prefer abordările super directe atât din partea mea, cât și a ei. Pentru că viața e scurtă și cu cât îți faci intențiile cunoscute mai repede, cu atât mai bine. Așa nu mai pierzi timp și energie cu măști și poezii romantice care nu reflectă de fapt ceea ce simți.

    Dar ție ți-am dat o recomandare generală.


Scrie un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentariul *
Numele *
Emailul tău *