user avatar image

ne spune:

Felicitări pentru deschiderea și faptul că ai împărtășit atât de frumos din experiența ta. Mai puțin decât o carte, mai valoros decât un simplu sfat. Însă când aceste lucruri sunt adânc îngropate în subconștient cum le putem aduce la suprafață? Din experiența ta poți recomanda vreo tehnică de ridicare a vălului? Mulțumesc!

Răspunsuri

 1. Salut, Alex și mulțumesc că ai dat pe aici!

  Nu te pot ajuta cu scoaterea la iveală a programelor din subconștient și schimbarea lor. Pe internet vei găsi multă barbologie despre cum să-ți reprogramezi subconștientul, dar ori nu funcționează, ori nu au rezultate de durată și la rădăcina, ci doar la suprafață.

  Să schimbi un program din subconștient e un lucru destul de complicat, necesită un om clarvăzător în energie și eventual vieți anterioare. Poți veni cu un program din vieți anterioare, sau din geneticul tău, etc.

  Cei care zic că e ușor și că se face cu mesaje subliminale, afirmații pozitive sau vizualizare, alea sunt chestii superficiale cu rezultate dezordonate și de scurtă durată.

  Te invit să-mi contactezi mentorul. El e specialist în așa ceva și clarvăzător. Intră aici pe site pe pagina Librăria gratuită, la secțiunea Mentori, și vezi acolo Cristiana Eltrayan.

  Have fun!


Scrie un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentariul *
Numele *
Emailul tău *