user avatar image

ne spune:

Salut, legat de articolul de mai sus, mi-a placut foarte mult solutia ta! 🙂

Faptul ca tu esti cel mai responsabil de a face lumea un loc mai bun este un sfat foarte bun. De asemenea ca nu se merita sa te incarci de energie negativa si sa te culci suparat din nou cred ca este o abordare mai ok!

Si in acelasi timp nu trebuie sa uitam ca peste 50% din toti banii pe care ii produci daca esti angajat la o companie cu contract de munca legal ajung la stat (impozit pe venit, somaj, pensie, asigurare medicala, TVA cand cumperi aboslut orice etc.).

Tu cum te simti cand te gandesti ca tot ce produci tu se taie la jumatate? Daca vei vedea documentarul “Banking on bitcoins” o sa vezi ca acolo un antreprenor ajunge sa faca ani buni de inchisoare pentru ca a investit in Bitcoin si statul a decis ca de fapt bitcoin-ul de la el a sustinut piata neagra de droguri. 🙁

Asadar, pe langa solutia ta de a ne lua singuri in mana destinul este foarte important sa incurajezi in articolul tau oamenii sa mearga la vot! Este un lucru foarte simplu, nu mai lasa pe altcineva sa decida ce se intampla cu jumatate din averea ta. De asemenea daca nu-ti convine ceva fa o petitie, iesi la protest (exemplu protestul de la Rosia montana care a oprit poluarea zonei).

Multumesc mult pentru articol si iti doresc energie pozitiva,
Alin

Răspunsuri

  1. Salut, Alin și mulțumesc ptr. că te-ai interesat de articol!
    Până la urmă fiecare cu rolul lui în societate. Eu nu am ce căuta la proteste și nici la vot și nu sunt nici angajat, nu am fost vreodată. Îmi știu și simt perfect locul în lume și ptr. ce m-am născut. Și oricâți oameni ar vota și pe oricine ar vota, suma inconștienței românilor va fi tot aceeași.
    Niciodată nu va ieși Maica Teresa președinte când peste 70% din români sunt inconștienți. Nu este posibil matematic și energetic.
    Președintele oricărui grup va fi întotdeauna, fără excepție, reflexia acelui grup. Este lege.


Scrie un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentariul *
Numele *
Emailul tău *