user avatar image

ne spune:

Ai mare dreptate. Eu unul inca am temeri (foarte multe),nu pot fi sincer deoarece nu vreau sa supar persoanele din jurul meu… Nu stiu cum sa schimb asta. Ai vreun sfat in care as putea capata mai multa incredere si putere in mine de a spune clar ceea ce simt ??
Incerc mereu sa sparg barierele acestea,dar simt ca apare alta sau uneori tot aceeasi…

Răspunsuri

 1. Hei, salut!
  Mulțumesc pentru comentariul tău.

  Din start îți spun un lucru foarte important pe care vreau să-l ții minte:

  Încrederea de a te exprima liber indiferent de ce cred ceilalți se obține prin corp și nu prin minte.

  Deci trebuie să lucrezi la corpul tău și nu la minte. Se poate lucra și asupra minții și gândurilor, dar este extrem de anevoios drumul când vrei să repari mintea folosindu-te tot de minte.

  Și când zic să lucrezi la corpul tău, mă refer să începi să faci exerciții care îți vor destinde, relaxa, deschide și elibera sistemul nervos care se întinde pe la mandibule, gât, piept și burtă. Căci acolo stau cele mai multe blocaje când vine vorba de exprimarea în cuvinte și trăiri.

  Îți recomand să treci prin aventura “Exprimă-te liber fără frică” pe care am pregătit-o special pentru această provocare de exprimare.

  Și dacă vrei să-ți dau direct un exercițiu fizic practic, vezi clipul cu exercițiu pentru exprimare și încredere.

  Ține minte, exprimare se produce în corp. Este adevărat, e bine să ai și cuvinte în minte pe care să le spui, dar acestea vor veni automat dacă vei avea un corp relaxat, ușor și destins. Când ai o stare mișto în corp, îți vin cele mai bune dume 😀

  Relaxează-ți, întinde-ți și destinde-ți corpul cât de des poți. Când mergi pe stradă, observă-ți burta sau maxilarul cum se încordează și relaxează-le. Fă asta de câte ori este nevoie și la un moment dat vei fi relaxat natural. La mine așa a fost procesul.

  Și apropo, poți chiar să-ți masezi zilnic gâtul, mușchii umerilor, pieptul și burta. Eu așa am făcut vreo 2 luni zilnic și mi-a prins bine.

  Spor la relaxare și scrie-mi pe parcurs!


Scrie un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentariul *
Numele *
Emailul tău *