user avatar image

ne spune:

Ce fel de investiti faci?

Răspunsuri

 1. In viata ca un joc. Nu fac afaceri clasice de nici un fel.

 2. Nu imi dau seama exact ce se urmareste pe acest site, am ajuns intamplator. Daca totusi am ajuns la investitii… eu investesc in mod constant de aproximativ 16 ani.
  Nu mi-au placut niciodata investitiile in imobiliare pentru ca au lichiditate scazuta si necesita efort de intretinere.
  In prezent am un portofoliu de investitii in procent de 80% pe piata de capital si un 20% in instrumente cu venit fix si marfuri prin intermediul unor fonduri de investitii.
  Portofoliul de actiuni mi-l gestionez singur. Strategia de investitii o modific in functie de conditiile de piata, targetul meu de profit anual este de 20%, bani care imi permit sa traiesc mai mult decat decent.
  Nu sunt un bun speculator, cel mai bine ma prinde strategia “buy&hold”. De aceea, cu timpul am renuntat la acele actiuni cu perspective mari de crestere dar care nu acorda dividend si m-am oprit la cele cu dividend yield rezonabil astfel incat chiar intr-un context de piata nefavorabil sa pot primi o suma de bani anual pana se redreseaza situatia…

 3. Felicitări, Petre. Ca să înțelegi despre ce este vorba pe acest site, intră pe pagina principală https://viatacaunjoc.ro. Nu este un site de investiții și nu se pune accent pe asta. Eu oricum nu investesc în nimic momentan, înafară de sănătatea, cunoașterea și evoluția mea personală. Succes!


Scrie un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentariul *
Numele *
Emailul tău *