Cum să înveți pentru BAC într-o lună ca să iei 9 fără să fii tocilar

Salut! Știu că anul ăsta dai Bac-ul!

Așa că m-am decis să creez un Ghid care să-ți salveze fundul.

Acest Ghid este total Gratuit și în el îți spun pas cu pas, mur în gură, exact ce am făcut eu ca să iau Bac-ul cu 9.43 învățând doar 1 lună, fără să fi fost tocilar deloc (vezi dovada mai jos).

 

Ba mai mult, îți dau și niște ponturi în plus pe care eu n-am avut ocazia să le folosesc când am dat Bac-ul pentru că nu m-a dus capul. Dar ți le ofer ție în acest Ghid Gratuit.

Ghidul este conceput nu doar ca să te ajute să iei Bac-ul, ci chiar să-l iei cu minim 9. Știu, nici eu nu credeam că este posibil, dar cumva am reușit și o să te învăț și pe tine în acest ghid.

Uite ce conține concret acest Ghid:

  • 1 clip video în care te învăț un exercițiu pe care îl poți face în 5 minute și care te ajută să înveți cu mai multă plăcere și să ai o memorie mai bună și o minte mai agilă.
  • 1 truc simplu care îți va focusa toate resursele minții tale în direcția trecerii Bac-ului cu brio.
  • 1 sistem care te învață cum să-ți dozezi orele de învățat în așa fel încât să poți învăța mult fără să simți că-ți explodează capul și te ajută să asimilezi informațiile mai bine + te învață cum să-ți prioritizezi programul de învățare în așa fel încât să-ți echilibrezi materiile la care ești slab.
  • Afli de unde și de pe ce manuale să înveți cel mai bine materia. Când am dat eu Bac-ul, nu înțelegeam nimic din manualele pe care le primeam în clasă sau pe care le cumpăram de la profesori.
  • Îți spun ce pastile să-ți cumperi pentru memorie, concentrare și accelerarea creierului.
  • Asta-i specială: îți dau să descarci o melodie de 8 minute pe care s-o asculți în fiecare seară înainte de culcare pentru că te ajută să ai un somn super profund, lin și fără vise. Iar asta bineînțeles că te ajută să procesezi și să asimilezi mult mai bine informațiile pe care le înveți.
  • Poate o să râzi, dar găsești în acest ghid și o rugăciune specială pe care s-o faci ca să ai susținere și pe plan spiritual ca să iei Bac-ul cu notă mare.
  • 1 pont special care mie mi-a salvat fundul când am dat Bac-ul la Limba Română.
  • Și în final, în acest ghid îți povestesc ce s-a întâmplat când am dat eu Bac-ul și cum am apărut la televizor.

Introdu mai jos Emailul, Numele și Orașul tău, apoi apasă butonul portocaliu și primești acces automat și instant la Ghidul Gratuit: “Cum să înveți pentru BAC într-o lună ca să iei 9 fără să fii tocilar” care conține tot ce ți-am spus mai sus.