user avatar image

ne spune:

Masturbarea e gestul inchiderii egoiste in sine, gest facut la modul metaforic prima data de diavolii care au cazut din Lumina Necreata a Harului Lui Dumnezeu, Lumina Zilei Dintai a Creatiei. Acesti diavoli au gustat prin inchiderea in sine o stare de placere egoista, fara a face Voia Lui Dumnezeu. Masturbarea este gustare egoista din sine si conduce la instrainarea de sine si de ceilalti semeni, si mai ales fata de persoanele de sex opus cu care ai putea avea o relatie de iubire normala, fireasca. Ai face bine sa stergi articolele astea de pe site, ca sa nu iti faci rau singur ducand in eroare pe altii.

Răspunsuri

  1. Dă-ți două palme și revino-ți. Suplimentar poți să mergi și la un psihoterapeut. Tu ești cel în eroare, te pot asigura de asta. Iar ceea ce zici tu acolo ai citit în cărți scrise acum 2.000 de ani într-o altă eră, într-un context al umanității total diferit de cel de astăzi. Ceea ce spui tu acolo sună frumos dacă vrei să scrii un roman S.F. Și sunt sigur că ce-ai zis în comentariul tău n-ai descoperit prin propria ta experiență, ci îi urmezi orbește pe alții și niște cărți. Ceea ce mi se pare umilitor să-ți trăiești viața după cum vor alții. Asta te face o copie la indigo, puteai foarte bine să nu te încarnezi pe pământ dacă ai de gând să trăiești o viață la indigo.

    Ieși afară din peșteră și vezi cum arată realitatea și lumina zilei, o să vezi că e frumos, o să-ți placă. Doar nu mai sta în peșteră cu bâta de Flinstone. Dă-ți un check-in cu realitatea de pe pământ, cu realitatea de sub nasul tău, nu cu aia din cărți.

    Mergi în lumină.


Scrie un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentariul *
Numele *
Emailul tău *