O metodă pe care eu o folosesc ca să fac venit pasiv

Uite metoda prin care fac venit pasiv încă din februarie 2016:

Iau bani în rate pe termen lung de la mai mulți clienți, pentru o muncă pe care o fac o singură dată.

Această metodă îmi ofera mie un avantaj, dar și clientului.

Eu am avantajul că îmi pot construi aceste conducte de bani care îmi vin și lunile viitoare fără să mai muncesc nimic. Și sunt scutit de tentația de a cheltui rapid sumele mari care s-ar aduna în cont.

Clientul are avantajul că nu trebuie să-mi dea o sumă mare de bani pe loc, brusc, ceea ce i-ar face o gaură considerabilă în buget.

Aparent nu e mare lucru să iei aceeași sumă de bani pe care ai lua-o pe loc, dar în rate mai mici. Ai putea spune ca ieși tot acolo.

Dar nu e chiar așa.

În momentul în care 3 clienți îmi plătesc în rate întinse pe 1 an întreg, începe să se vadă diferența în siguranța ta interioară.

Sumele mici care îți sunt plătite lunar se adună și fac o sumă decentă, lunară, care îți vine fără să-ți mai vinzi timpul pentru bani.

Este foarte fain sentimentul când știi că ai lunile viitoare asigurate financiar.

Un alt fapt pentru care este avantajos să primești banii în rate, în loc să-i primești pe toți odată, este acela că nu știi ce-ți rezervă viitorul. Și dacă ești genul cheltuitor, o să-ți cheltui toți banii într-o singură săptămână sau lună.

Mai sunt multe alte metode prin care poți face venit pasiv. Le poți găsi într-un curs video, de la categoria Venit pasiv din librăria cu peste 210 cursuri video gratuite.

Eu îți spun doar despre ce-am experimentat și știu sigur că functionează. Te țin la curent cu noi metode de a face venit pasiv. Stai aproape!

Citește și celelate articole din seria “Cum să-ți faci conducte de bani”: