Pericolul care te pândește când judeci pe cineva și avantajul admirației

Te voi învăța un principiu pe care dacă îl aplici în viața ta, îți va fi cel mai bun prieten.

Cu toții judecăm pe alții sau admirăm pe unii.

Iată ce se întâmplă concret când judeci sau admiri pe cineva, public sau doar în mintea ta când ești singur acasă:

Practic, a judeca sau a admira pe cineva este egal cu = a te acorda la postul lui de radio.

Noi suntem ființe făcute întegral din energie, energie care poate fi văzută de unii clarvăzători și unii o pot simți sau auzi. Personal pot să o simt și să o aud.

Atunci când judeci sau admiri pe cineva în mintea ta, tu te acordezi la frecvența lui. Îți modifici frecvența inconștient ca să se potrivească la frecvența lui.

Fiecare om este un post de radio și fiecare om are posibilitatea de a-și acorda frecvența propriului post radio la frecvența altor posturi.

Deci am înțeles că fiecare om este un post de radio care difuzează energii în jur, dar și receptează energii din jur.

Dar atenție! Dacă tu de exemplu începi să critici un om, automat îți setezi frecvența energetică la 6 să zicem. Dar dacă persoana pe care o judeci se află în acel moment într-o frecvență de 150 de exemplu, nu o vei atinge și nu te vei conecta la ea decât dacă o admiri mult și implicit îți crești vibrația ca să atingă 150. Dacă judeci o persoană cu o frecvență mai înaltă decât tine, nu te vei conecta decât la propria energie joasă și vei rezona cu alți oameni de frecvență joasă care vor intra în contact cu tine fără să știi de ce.

Acum întrebarea este: La ce fel de post de radio vreo să-ți acordezi frecvența?

Un clip youtube în care vezi lupte și sânge, are o anumită frecvență energetică specifică. Și atâta timp cât te uiți la acel clip, tu îți acordezi frecvența propriului radio la frecvența clipului youtube la care te uiți.

Și cu cât te uiți mai mult timp și te implici mai mult emoțional, cu atât frecvența ta este mai adaptată la frecvența pe care o transmite clipul video.

Același principiu este valabil pentru orice lucru sau om, nu doar pentru clipuri video.

Orice lucru sau om în lumea asta, absolut orice are o amprentă energetică, o frecvență energetică specifică.

Să presupunem că ești acum acasă la tine și în mintea ta judeci un om.

În acel moment, tu îți deschizi larg porțile către energiile omului pe care îl judeci. Energiile lui au primit verde de la tine să pătrundă în aura ta, în câmpul tău energetic. Dar asta doar dacă omul respectiv se află și el într-o frecvență joasă, de judecată.

Și te vor influența. Vei începe să gândești, să simți emoții și să acționezi precum persoana pe care o judeci.

Pe scurt: devii ceea ce admiri sau judeci.

Funcționează nonstop acest principiu, ține minte!

Eu când am conștientizat prima dată acest lucru, am început să cântăresc pofta mea de a judeca oamenii cu faptul că devin ca cei pe care îi judec și îmi acordez frecvența la postul lor de radio.

De exemplu după ce m-am contrazis cu cineva față în față, peste câteva luni am intrat pe profilul lui de Facebook și am început să mă uit la ce postează, la comentariile lui. Și am văzut că tot prost a rămas. Așa că am început să-l judec și să mă implic emoțional.

Ok.

Am ieșit de la laptop, am început să fac curat prin casă, să dau cu aspiratorul, să spăl pe jos și ghici ce?

Mintea mea nu se mai oprea din a-l judeca. Și pe deasupra, am început să-i judec și pe alții și să am tot felul de gânduri joase care se răspândeau exponențial în fiecare colț din mintea mea.

Ok. Mi-am spus că trebuie să mă opresc, pentru că mă făceam să am un nod în burtă, un conflict pe care îl simțeam greu în corp.

M-am oprit 5 secunde, și iar au început să apară acele gânduri.

Din nou am tăiat filmul acelor gânduri și am spus că trebuie să mă opresc.

Și din nou mintea a început din nou cu aceleași gânduri.

Și am conștientizat următorul lucru:

Eu în acel moment eram acordat la frecvența acelui om pe care l-am judecat.

Postul meu de radio a început să difuzeze ceea ce difuzează postul de radio al acelui om.

Am început să fiu influențat.

Verdictul

Eram acordat la un post de radio prost.

Soluția

Mi-am dat seama că atât timp cât sunt acordat la un post de radio prost, nu funcționează să mă fac că nu aud de difuzează acel post de radio.

Am realizat că trebuie să-mi acordez frecvența la un alt post de radio, mai înalt, folositor. Trebuia să-mi acordezi frecvența energetică la un alt canal.

Și asta am făcut.

Am început să-mi pun muzică de curățare energetică a casei (vezi secțiunea Muzică) și mi-am pus în același timp cartea audio a maestrului Eckhart Tolle care transmite o frecvență foarte înaltă prin vocea lui.

Și ghici ce, gata, m-am simțit înălțat.

Gândurile și emoțiile negative care mă cotropeau înainte, acum nu mă mai puteau atinge pentru că frecvența mea nu se mai potrivea cu a lor.

Foarte simplu.

Ține minte principiul!

Evită să încerci să-ți faci gândurile negative să tacă. Nu te lupta cu ele. Conștientizează că pur și simplu ești acordat la un post de radio prost.

Apoi acordează-ți frecvența la un alt post de radio cu o frecvență mai înaltă: o muzică superbă și liniștitoare, cuvinte nobile, cărți bune, natură, oameni frumoși, etc.

Nu încerca să înăbușești gândurile și emoțiile care se petrec în tine din cauza frecvenței la care ești setat acum.

Schimbă frecvența!

Sper că te-a ajutat și că te va ajuta și în viitor acest principiu atotcuprinzător!

Până data viitoare, pace și spor la alegeri conștiente ale frecvențelor la care te acordezi!

Etichete: , , , , ,