Află cum un mentor îți poate salva viața!

De la 18 ani până acum, am urmat 13 mentori.

13 oameni ale căror stiluri de viață, acțiuni, vorbe și calități interioare le-am îndrăgit mult!

Mi-au salvat viața?

Da, mi-au salvat-o. Fiecare în parte cu modul său de exprimare.

Având în vedere că pe la 18 ani m-am trezit un copchil dezorientat, încordat și cu diverse traume, am avut nevoie să învăț cu drag de la mentori, cum să înfloresc și să revin la rădăcinile mele.

Da, profesorii, preoții, prietenii și familia nu ne învață cum să fim relaxați, cum să respirăm, cum să fim sănătoși, cum să legăm o relație autentică cu un om, curajul de a spune adevărul indiferent de consecințe, ce suntem dincolo de corpul nostru, cum să ne oprim mintea din gândit, ș.a.m.d.

Nu ne învață pentru că nici ei nu știu. Au intenții foarte bune și intențiile lor bune, de cele mai multe ori, nu vin la pachet și cu mijloacele potrivite.

Și mai mult, în loc să ne învețe, ne induc în eroare, ne limitează și ne vând povești foarte limitate și învechite despre viață.

Nici o problemă, de asta există mentorii!

Poți să-ți găsești mentori pe Youtube sau în cercul tău social.

Mentorii sunt oamenii pe care îi apreciezi maxim, care te inspiră, care te fac să simți căldură în piept, care îți deschid mintea și care îți împărtășesc pasiunea lor.

În cele mai importante etape din viață ta, un mentor adevărat “te va ține de mână” ca să “mergi pe cablu” și să ajungi dincolo de “prăpastie”.

Pe mine mentorii m-au ajutat în primul rând să-mi dau seamă cum îmi doresc să devin pe toate planurile vieții.

M-au ajutat să-mi cunosc mintea și corpul. M-au sprijinit în problemele din relația de cuplu. Mi-au insuflat sinceritatea cu mine.

Mi-au arătat cu degetul, curajul, pasiunea și adevărul care erau deja în mine!

De multe ori am plâns și a avut cine să-mi spună să nu mai iau lucrurile prea în serios și că va fi bine.

Eram insensibil cu fetele și mentorii m-au ajutat să-mi deschid inima fără să mă tem că o să par slab.

Eram foarte critic cu mine și nu aveam încredere în mine. Mentorii mi-au dat la o parte prostiile din cap și mi-au insuflat demnitatea și credința.

Îmi pierdeam timpul aruncând vina pe oamenii din viață mea. Mentorii mi-au arătat că ei sunt acolo să mă ajute și că “aruncatul cu vina” e o iluzie care mă distrage de la adevărata cauza a lucrurilor care nu-mi convin.

Credeam că am nasul mare și că ăsta sunt eu. Mentorii m-au învățat că eu nu sunt corpul meu și nici gândurile mele. Doar mă exprim prin ele temporar, dar sunt dincolo de ele.

Da, într-o societate care crește mutanți, mentorii îți vor salva viața!

Uite care au fost cei 13 mentori care mi-au salvat viața.

Citește și articolul în care îți spun cum am reușit să-mi găsesc mentorii potriviți.