user avatar image

ne spune:

Salut!☺
Sunt de acord cu tine, doar ca este ușor de explicat, dar destul de greu de pus in aplicație (aceasta este părerea mea). Si spun asta deoarece eu ma tot învârt de câțiva ani buni pe marginile pâlniei:cărți citite,terapii,psihologi etc (după cum spui in articolul”atașamentul”), si inca ma “învârt”????.Sigur am făcut câțiva pasi ,ceea ce ma face sa cred ca ma apropii de centrul pâlniei, dar in același timp isi fac prezenta Frica,Neîncrederea si alte sentimente.
Scuze, poate cam ,,bat câmpii”????.Întrebarea mea este (stiu ca răspunsul este la mine ,dar nu stiu cum sa il găsesc), de ce după atata teorie nu sunt in mijlocul,,pâlniei”, si cum,sau mai exact ,,-cum sa fii atent la tine si sa accepți starea prezenta”. Ok,îmi spun ca este este în regula si îmi accept trecutul, si ……la mine nimic, ma tot învârt ????
Mulțumesc !

O zi senina!
Ps: Articolele tale sunt super,continuă si spor !!!!????

Răspunsuri

 1. Hello, Nicoleta, și mulțumesc pentru apreciere!
  Să știi că eu încă sunt în perioada aia în care o ardem în teorii, cărți, filozofii corecte ș.a.m.d
  Dar sunt de suprafața toate acestea.

  Sigur, trăiesc mai trăiesc stări dincolo de minte și pătrund mai în profunzimea ființei. Problema este că ne lăsăm prinși în capcana minții care ne dă impresia că trăim, dar nu o facem.

  Egoul ne cam joacă o farsă prin intermediul minții noastre. Ne face să credem că prin multă teorie noi evoluăm, dar e doar o iluzie.

  Din partea mea ca soluție, îți sugerez să dansezi cât mai mult, să-ți îngrijești corpul cu băi cu sare, mâncare bună, suplimente, sport, respirație corectă. Îndreptă-te spre respirație și lucrează cu ea.

  Apoi ia și meditează cât mai des. Poți folosi sunete binaurale dacă vrei să-ți induci mai ușor stări meditative. Găsești pe Google “free binaural sounds”.

  Iar dacă vrei să faci schimbări adevărate, super profunde și de durată, te invit să-mi contactez mentorul meu, care este un maestru. O cheamă Cristiana Eltrayan și o găsești aici pe site, pe pagina Libraria gratuită, la secțiunea Mentori.

  Distracție plăcută și mai treci pe aici cu răspunsuri!


Scrie un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentariul *
Numele *
Emailul tău *