user avatar image

ne spune:

Despre varsta,am auzit lucruri de genul.ca dacă ai varsta mai mare esti mai destept.si am vazut ca experienta rezultata in ani e cheia..si asta e prin munca continua..vroiam sa intreb..de ce inca se crede asa ceva de varsta.e din cauza orgoliului nostru..si odata ce ne confruntam cu persoane de genul acesta cum putem face fata sau mai bine zis,cum sa raspundem la parerea lor si noi sa ne putem menține la fel de fiecare data fara sa fim tulburati ?mulțumesc

Răspunsuri

 1. Bună, Diana! și mulțumesc că mi-ai scris 🙂

  În primul rând, degeaba muncești încontinuu dacă acea muncă este făcută dintr-o motivație de frică/nevroză/nestatornicie/suprimare, etc.

  Întâi îl cunoști pe Dumnezeu în interiorul tău, afli cum se simte, te definești ca individ unic în această lume, prin meditație și alte practici. Întâi depune munca de cunoaștere de sine.

  Dacă vrei să nu mai fii tulburată de părerile altora, te anunț de pe acum că e un drum lung. Trebuie să-ți găsești centrul, fundația.

  Practic oamenii te pot clătina doar pentru că tu nu ai o fundație grea și solidă în care să fii împământată, adică nu știi și nu simți cine ești și ce este viața. În acest fel, orice adiere de vânt te poate clătina.

  Meditația te poate ajuta să te centrezi, să simți cine ești.
  Citește articolul acesta care îți va răspunde la întrebarea ta: https://viatacaunjoc.ro/explicatia-care-te-va-motiva-sa-faci-meditatie-zilnica/


Scrie un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentariul *
Numele *
Emailul tău *